Verslag en foto's 1ste Paralympische Golfdag op Golfcentrum ‘De Batouwe’

Zaterdag 21 mei  2016 was de jaarlijkse golfdag voor mensen met een fysieke beperking die georganiseerd werd door Batouwe Minder Valide Golf (BMVG).
Ik kijk met veel plezier en genoegen terug op een geslaagde golfdag voor mensen met een fysieke beperking op Golfcentrum de Batouwe.

Voorafgaand aan het toernooi was er voor de eerste keer een paralympische golfclinic voor alle  paralympische en voormalige paralympische sporters die willen kennismaken met de golfsport.
‘s Morgens kregen de deelnemers vanuit de Going4Golf foundation een clinic aangeboden en mochten 's middags meedoen aan een wedstrijdje op de korte par 3 baan. Deelnemers die al hun GVB hadden speelden ook mee met de 18 holes wedstrijd op de grote baan.

Aan het toernooi deden zo'n 110 golfers mee, met en zonder fysieke beperking.
Het weer was fantastisch en de sfeer uitstekend. Jack van Gelder reikte aan de beste paragolfer een beeldje  uit. De beste golfer van de dag ontving een door Joost Luiten gesigneerd shirt en de overall winnaar kreeg de wisselbeker.

Overall winnaar werd, pro van Going4Golf Foundation, Marcella Neggers met 73 slagen en 37 stableford punten.. 

Tot slot nog een speciaal dankwoord. Onze dank gaat uit naar de BMVG voor de medewerking aan de clinic en dit toernooi, de Golfclub De Batouwe voor de gastvrijheid, de gezellige dag en de lunch.

Jurjen Engelsman - deelnemer

Eerste Paralympische Golfdag2016

Terug_naar_boven