Voor bedrijven

De golfsport is een ideale inclusieve sport omdat golf fysiek laagdrempelig is, ook voor nagenoeg alle vormen van fysieke en mentale beperkingen. De Going4Golf Foundation gelooft in de toegevoegde fysieke, sociale en mentale waarde die de golfsport levert voor mensen met een beperking. Golf draagt, zeker in een periode van revalidatie, bij aan de gezondheid, het zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfredzaamheid. De Foundation voorziet een grote ontwikkeling van Handigolf wereldwijd.

De Going4Golf Foundation wil bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen met een beperking door de golfsport, zowel in Nederland als daarbuiten. Zij wil met haar ambassadeurs en PGA pro’s een prominente bijdrage leveren aan de nationale en internationale ontwikkeling van Handigolf op golfclubs door middel van clinics, demonstraties en presentaties.

Sponsoring in geld

Sponsoring in natura

Organiseer een actie

Ondernemers Club

Help op een andere manier

Heeft u meer interesse in het aangaan van een samenwerking met Going4Golf? Wij vertellen u graag alles over de diverse mogelijkheden. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

 

 

Terug_naar_boven