Organiseer een actie

Samen een actie doen voor Going4Golf geeft een goed gevoel en verbindt. Met z’n allen aan de slag en het toegankelijk maken van Golf voor mensen met een beperking. Er zijn veel verschillende manieren waarop u in actie kunt komen voor Going4Golf. Doe bijvoorbeeld met een bedrijventeam mee aan een evenement of verkoop een speciaal product voor Going4Golf. Wij helpen u graag. Start een goede doelen actie met uw bedrijf en ga aan de slag voor een best Swing.

Bedrijven kunnen op diverse manieren in actie komen voor Going4Golf. Van het inzamelen van cartridges tot aan het organiseren van jubileumacties. Het mag duidelijk zijn: mede met uw steun maakt u het mogelijk dat Golf toegankelijk wordt voor mensen met een beperking.

Voorbeelden van bedrijfsacties

  • Organiseer een ludieke veiling
  • Vervang cadeaus door een donatie. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor een donatie aan Goede Doelen zoals Going4Golf te doen, in plaats van de welbekende fles wijn aan hun relaties.
  • Organiseer een sportieve activiteit. Goed voor company pride en goed voor Going4Golf!
  • Word maatschappelijk partner. Word donateur voor een bepaald bedrag per maand, u bepaalt zelf hoeveel en hoe lang. Wij helpen u graag met het uitdragen van uw steun! Bent u hierin geinteresseerd, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="color: #6658a7;">
  • Verzamel mobiele telefoons en cartridges. Hoeveel cartridges gaan er in uw bedrijf doorheen? En hoeveel oude mobieltjes liggen er nog in de kast! U kunt ons er goed mee helpen.
  • Doneer een gedeelte van de omzet.
  • Faciliteer en ondersteun personeelsinitiatieven. En stimuleer hiermee de teamgeest. Zet bijvoorbeeld een fondsenwervende actie op of stimuleer uw medewerkers elke maand een klein deel van hun salaris te doneren aan Going4Golf. Vakantiegeld, bonussen, elk moment kan bijvoorbeeld het gespaarde bedrag. Geef hiermee vorm aan uw MVO beleid en laat ons u helpen dit uit te dragen!
  • Doneer uw oude IT-apparatuur.

Kom ook in actie! 

Geïnspireerd door een van bovenstaande voorbeelden, of heeft u een eigen idee voor een initiatief? Kom dan in actie met uw bedrijf.

De opbrengst van de actie kunt u overmaken naar:

Going4Golf Foundation te Almere
NL88 RABO 0188209026

 

Terug_naar_boven