Wat doen wij?

1. De Going4Golf Foundation stimuleert golfparticipatie door middel van clinics en demonstraties voor kinderen en volwassenen met een fysieke en/of mentale beperking met als doel de gezondheid, het zelfvertrouwen en zelfredzaamheid als ook het sociale netwerk te verbeteren en dus de levenskwaliteit te bevorderen.

2. Daarnaast werken we aan de bewustwording van golfclubs en het grotere publiek dat golf voor mensen met een beperking een ideale sport is voor hun persoonlijke ontwikkeling en tevens prima integratief te beoefenen is. 

Door middel van clinics kunnen kinderen en volwassenen met een beperking, samen met hun vrienden en familie bij de Going4Golf Foundation kennismaken met golf.

Door middel van demonstraties maken we golfclubs, begeleiders, zorgprofessionals, belangenverenigingen en het grotere publiek enthousiast om golf ook op te pakken binnen hun (werk)kring. Samen met o.a. de NGF (Nederlandse Golf Federatie), EDGA (European Disabled Golf Asscociation), PGA Holland (Professional Golf Association), revalidatiecentra en belangenverenigingen stimuleren we structurele deelname aan de golfsport.

 

 

Terug_naar_boven