Demonstraties en presentaties

Demonstraties

Tijdens grote events of bij golfclubs kunnen voorlichtingen en/of demonstraties gegeven worden om het bewustzijn van aangepast golf te stimuleren. Een dergelijke activiteit wordt altijd gegeven door een PGA Pro in samenwerking met een Ambassadeur. Hierbij zal onder andere uitleg gegeven worden over het spel, het materiaal, de diverse aandoeningen, het praktijkverhaal van de Ambassadeur, de afwijkende regelgeving en desgewenst de impact van aangepast golf op een golfclub. De diverse spelelementen zullen in de praktijk getoond worden aan de geïnteresseerden.

Presentaties door de Founder Monique Kalkman of Ambassadeurs

Voor clubs, businessclubs, organisaties en/of events kan de Going4Golf founder Monique Kalkman een presentatie geven: Going4Gold. Hierin vertelt Monique openhartig en met humor over haar weg naar het goud langs een route met meerdere uitdagingen. Hierin omschrijft Monique het belang van sport voor haar overwinning op kanker en hoe golf haar geholpen heeft. Mede door Monique's internationale carrière in het bedrijfsleven, kan ze hierbij ook een parallel trekken tussen haar successen, tegenslagen en het bedrijfsleven. Hier wordt een donatie voor gevraagd ten gunste van de Foundation.

Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 

 

Terug_naar_boven