Golf Pro's

De Going4Golf Foundation werkt nauw samen met de PGA’s of Holland om te zorgen dat de clinics voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normen van de PGA en NGF.
Kennis, affiniteit en ervaring met de doelgroep is wat onze PGA Golfpro’s onderscheidt. Zij hebben kennis van de verscheidene aandoeningen en de verschillende hulpmiddelen en zijn in staat om samen met de speler verantwoord op zoek te gaan naar zijn of haar mogelijkheden binnen het aangepaste golf.

De pro’s verzorgen de clinics samen met de ambassadeurs. Desgewenst verzorgen zij een clinic in partnership met de plaatselijke pro. De (eerste) lessen kunnen ook verzorgd worden door onze pro’s.  Ook kunnen zij  bewegingsagogen of andere zorgprofessionals verder helpen. Vanuit hun ervaringen, delen onze PGA Pro’s graag hun Tips & Tricks.


Marald van Reijsen

Marald van Reijsen

Home course: Almeerderhout
Achtergrond: Ervaring met mensen met CVA, mensen met been-/armamputaties, dwarslaesie patiënten en blinden. In feite wordt elke golfles aangepast aan de persoon want we hebben allemaal onze "beperkingen".
Website: Klik hier.


Jan Dorrestein

Home course: Rosendaelsche Golfclub
Achtergrond: Na mijn professionele golfcarrière heb ik als teaching pro veel te maken gehad met handicaps, nieuwe heupen, knieën, hernia's etc. Met veel plezier geef ik nu les aan mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Deze vorm van golf geeft mij heel veel voldoening en aanvulling op de sport. 
Website: www.jandorrestein.nl 


 

Terug_naar_boven